میکده جنون-نوای مداحان اصفهان

 

بازی IGI نام یکی از محبوبترین بازیهای اکشن اول شخص است که توسط استودیو Innerloop Studios طراحی و توسط کمپانی Eidos Interactive روانه بازار شده است . بازی IGI از اولین عنوانهای اکشن اول شخص بود که بعدها بسیاری از بازیها از آن الهام گرفتند و پیرو سبک و سیاق بازی IGI شدند . در بازی IGI 1 – I’m Going In داستان حمله به یک اردوگاه نظامی روایت خواهد شد که پس از ورود به پایگاه ماموریتهای مختلفی به شما محول خواهد شد که باید با از بین بردن دشمنان آنها را یکی پس از دیگری به پایان برسانید .

از ویژگیهای بازی IGI  میتوان به وجود سلاحهای متنوع در بازی ,  ماموریتهای پر هیجان و گرافیک خوب بازی نسبت به زمان انتشار آن اشاره کرد . اگر از علاقمندان به سری بازی IGI هستید فرصت دانلود بازی IGI 1 – I’m Going In را با لینک مستقیم از یاس دانلود از دست ندهید .

 

 

 

تصاویری از محیط بازی IGI 1 – I’m Going In :

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر

 

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر

 

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر

 

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر

 

 

Project I.G.I – I’m Going In is a tactical first-person shooter developed by Innerloop Studios and released on December 15, 2000 by Eidos Interactive. It is one of the first computer games to feature realistic weaponry and tactical combat situations

 

 

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی IGI 1 – I’m Going In :

- OS: Windows 98 (se)/ME/2000/XP
- RAM: 128 MB
- CPU: Intel Pentium III, 800MHz
- Graphic: 32 MB
- HDD: 1 Gb
- DirectX 8.0

 

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر فرمت : EXE

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر حجم : 131 مگا بایت

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر دانلود : دانلود بازی IGI 1 – I’m Going In | لینک کمکی

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر رمز : www.yasdl.com

دانلود بازی IGI 1   Im Going In برای کامپیوتر منبع : یاس دانلود




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 4:4 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

 

بیگ بنگ: داستان فضاپیماهای ویجر باید داستان جالبی باشد، داستانی که 36 سال ادامه داشته و حداقل 10 سال دیگر ادامه دارد. اما داستان آنها ابدی خواهد شد. آیا براستی سازندگان ویجر فکر می کردند که این فضاپیماها بتوانند این زمان طولانی را در فضا طی کنند و اطلاعاتی را از نقاط ناشناخته منظومه شمسی و فضای بین ستاره ای برای ما مخابره کنند.

شروع داستان:

در واقع این داستان در دهه 1970 با پرتاب بلند پروازانه ترین فضاپیماهای همه عصرها به اعماق فضا ، فضاپیماهای ویجر 1 و ویجر 2 آغاز شد. ویجر ها در اصل برای ارسال تصاویری از سیارات زحل و مشتری طراحی شده بودند، اما محاسبات دانشمندان ناسا نشان می داد که این فضاپیما در پایان وارد ناحیه ناشناخته آن سوی منظومه شمسی خواهند شد. حالا امروز که این دو سفینه خواهر اساسأ از دنیای ما جدا شده، در واقع کم کم وارد مرحله ی سفر به فضای بین ستاره ایی خواهند شد که از سوی ناسا رسمأ تایید شده است.

features4

اطلاعات کلی در مورد کاوشگرها :

کاوشگر ویجر 1 در 5 دسامبر سال 1977 میلادی توسط ایالات متحده برای کاوش و بررسی دقیق سیارات گازی مشتری ، زحل و فضای ژرف فراتر از آنها به فضا پرتاب شد. این کاوشگر در تاریخ 5 مارس 1979 به نزدیک ترین فاصله خود نسبت به مشتری رسید و پس از بررسی و ارسال داده‌هایی بسیار ارزشمند و بنیادین از این سیاره به زمین ، بسوی سیاره زحل پیش رفت و پس از گذر از این سیاره در 12 نوامبر 1980 به ورای منظومه شمسی و فضای بیکران بین ستاره‌ای پیش رفت تا سفر بی پایان خود را ادامه دهد.

کاوشگر ویجر 2 در تاریخ 25 آگوست1977(این بار برای کاوش و بررسی دقیق تر تمامی سیارات گازی منظومه شمسی ، مشتری ،زحل ، اورانوس و نپتون) به فضا پرتاب شد و پس از گذر از سیاره مشتری و زحل به ترتیب در تاریخ 9 ژوئیه 1979 و 25 آگوست 1981 خود را به سیاره اورانوس در24 ژانویه 1986 رساند و پس از عبور از سیاره نپتون در 25 آگوست سال 1989 همانند ویجر1 سفر خود را بسوی ژرفای فضا در پیش گرفت.

داده‌های بسیار ارزشمندی که این دو کاوشگر در مأموریت موفقشان ، در اختیار دانشمندان قرار دادند، پایه گذار بخش نوینی از دیتاها و کاوشهای ما پیرامون سیارات گازی منظومه شمسی بوده است، بطوری که می‌توان این دو کاوشگر را پیشگام این عرصه نوین دانست.

features3

اجزای ویجر :

1- آنتن فراگیر
2- آشکارساز پرتوهای کیهانی
3- آشکارساز پلاسما
4- دستگاه عکسبرداری (با دوربین زاویه بسته)
5- دستگاه عکسبرداری (با دوربین زاویه باز)
6- طیف سنج فرا بنفش
7-پرتوسنج و طیف سنج فروسرخ
8-فتوپلاریمتر
9- آشکارساز ذرات باردار کم انرژی
10-آنتهای موج پلاسما و رادیو آسترونومی سیارات
11-ژنراتورهای ترمو الکتریکی رادیوایزتوپ
12-مغناطیس‌سنج

سوخت ویجر :

سوخت ویجر از پلوتونیوم 238 بدست می آید. پلوتونیم 238 به عنوان منبع حرارتی و قدرت، با طول عمر بالا در کاوشگرهای فضایی مورد استفاده قرار می گیرد(حرارت خروجی ذاتی آن در حدود 0.5 وات بر گرم است). پایونیر و فضاپیمای ویجر 1 و 2 از باطری های پلوتونیم 238 به عنوان تأمین کننده ی انرژی استفاده کرده اند. فضاپیمای ویجر ژنراتورهای ترمو الکتریکی رادیوایزتوپ دارد که انرژی لازم برای حرکتش را از طریق واپاشی هسته ای پلوتونیم 238 بدست می آورد. البته آمریکا تعطیلی سایت های تولید پلوتونیوم خودش را آغاز کرده و از سال 1992 هیچ راهی برای تولید پلوتونیم 238جدید وجود ندارد. کاوشگر کنجکاوی هم که اکنون در مریخ مشغول انجام ماموریت است، آخرین بخش از پلوتونیوم آمریکایی باقی مانده را با خود به سیاره سرخ برده است.
در حال حاضر یک برنامه ی ناسا با عنوان سیستم ها و فناوری هسته ای پرومتئوس وجود دارد که امیدوار است که منابع انرژی هسته ای را ایجاد کند. ( در اساطیر یونان، پرومتئوس آتش را به بشر هدیه داد. ) توجه این مسئله بر دو کاربرد متمرکز است: تولید توان الکتریکی از ایزوتوپ های پرتوزا، و راکتورهای شکافت هسته ای.
ماده ی پرتوزا قبلا در کاوشگرهای فضایی بکار رفته است. ولی مقدار آن نسبتا کم بوده، و به اندازه ی کافی برای پیش راندن سفینه قدرتمند نبوده است، ماده ی پرتوزا فقط انرژی بکار انداختن دستگاههای کاوشگر را فراهم می کرد. دستگاهی، گرمای حاصل از واپاشی پلوتونیم 238 را در کاوشگر به برق تبدیل می کند، که جریان برای بکار انداختن همه ی تجهیزات برقی است. پلوتونیم به آهستگی، با طی زمان زیادی، واپاشیده می شود، و کم وزن است. دستگاه تعبیه شده در فضاپیما با تبدیل گرمای حاصل از واپاشی پرتوزای دی اکسید پلوتونیوم 238 برق تولید می کند.

خدمات ویجرها به ستاره‌شناسی :

کاوشگرهای «ویجر» به بررسی دقیق سیارات گازی، ماه (قمر)های آنها، میدان مغناطیسی و جاذبه آن، محاسبه دقیق گرانش و همچنین حلقه‌های زحل و اورانوس پرداختند.
از دیگر ویژگی‌های این ماموریت، کشف 24 ماه برای سیارات گازی بود.علاوه بر این دانشمندان به یاری داده‌های ارسالی این دو کاوشگر، به شواهدی دال بر وجود فعالیت‌های آتشفشانی (شبیه ساختارهای زمینی) در یکی از ماه‌های مشتری به نام «آیو»(Io)، و همچنین آب فشان‌های یخی در بزرگترین ماه نپتون یعنی تریتون (Triton) پی‌بردند.
کشف تعداد زیادی از حفره‌های بزرگ که حاصل برخورد بسیار شدید دنباله دارها و شهاب سنگ‌ها بر روی ماه‌های سیارات است، از دیگر اکتشافات این کاوشگرها بود.دانشمندان با در نظر گرفتن داده‌های ارسالی توسط ویجرها توانستند جرم و چگالی بیش از 17 ماه (قمر) را محاسبه نمایند و همچنین ساختارهای بنیادی اجزای تشکیل دهنده جوّ رقیق و اسرارآمیز یکی از ماه‌های زحل به نام تیتان را تعیین نمایند. این داده‌ها سه دهه بعد در ماموریت فضایی کاسینی-هویگنس تکمیل شد.

saturnvoyagerتصویری از سیاره زحل که فضاپیمای ویجر به ثبت رسانده است

این دو کاوشگر همراه خود ابزارهای بسیار دقیق پژوهشی حمل می‌کردند. از جمله این ابزار آلات می‌توان به ابزاری برای اندازه گیری دقیق میدان الکتریکی (توان یا قدرت، شکل و جهت آن در سیاره)، امواج فرابنفش، امواج مرئی، فروسرخ و امواج رادیویی (در طول موج‌های مختلف) که توسط سیارات و ماه‌ها و حلقه‌هایشان تولید می‌شود اشاره کرد.از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های که در طی این سفر اکتشافی اتفاق افتاد، ایجاد اختلال در ارتباط بین کاوشگرها و زمین در هنگام عبور این دو فضاپیما از پشت سیاره‌ها است، به عبارت دیگر جوّ سیارات و برخی از حلقه‌ها مانع از ارسال امواج رادیویی توسط کاوشگرها به زمین بودند.

Jupiter_from_Voyager_1-600x450

تصویری از طوفان سیاره مشتری که فضاپیمای ویجر به ثبت رسانده است.

صدا و تصویر نوع بشر برای موجودات فضایی :

علاوه بر ابزارهای پژوهشی و اندازه‌گیری، هر دو کاوشگر با خود لوحی از جنس طلا حمل می‌کنند. در این صفحات مدور فلزی دیجیتالی، مطالب زیر ثبت شده‌است:

• فرازهایی از تمدن انسان به زبان ریاضی
• تصویری از دو انسان (زن و مرد) با دستان افراشته به نشانه دوستی
• نشانی جایگاه زمین در منظومه شمسی و کهکشان راه شیری

ایده قرار دادن صفحات :

اندیشه قرار دادن پیام‌هایی برای موجودات هوشمند فرازمینی نخستین بار توسط «اریک بورگس» مطرح شد. سپس کارل سیگن، ستاره‌شناس و اخترشیمیدان مشهور آمریکایی و از پیشگامان روش‌های برقراری ارتباط با موجودات هوشمند فرازمینی، از این ایده به شدت استقبال کرد.
سرانجام ناسا با این طرح موافقت کرد و سه هفته به وی فرصت داد تا پلاکی را طراحی کند. ساگان با همکاری فرانک دریک پلاک را طراحی کردند؛ البته طراحی هنری این پلاک را همسر کارل سیگن – لیندا سالزمن- انجام داد!

golden_record_cover

محتوای صفحات :

در صفحه‌ای 12 اینچی مسی با روکش طلا چکیده‌ای از فرهنگ و آثاری از زندگی گونه‌های مختلف در زمین قرار داده شده‌است:
• 115 قطعه عکس آنالوگ
• اصواتی از زمین
• صدای رعد و برق
• صدای گریه یک شیرخوار
• صدای یک نهنگ وال
• صدای برخورد امواج به ساحل
• صدای قلب و گام برداشتن انسان
• و چند صدای دیگر
• موسیقی‌های منتخب از فرهنگ‌ها و نواحی مختلف (90 دقیقه): قطعات مختلفی از باخ و بتهوون تا لویی آرمسترانگ و چاک بری در دیسک گنجانده شده‌اند. موسیقی‌ها متعلق به فرهنگ‌ها و کشورهای مختلف هستند: چین، ژاپن، آذربایجان، اندونزی، مکزیک، پرو، بلغارستان، سنگال
• سلام و خوشامدگویی به 55 زبان: این خوشامدگویی‌ها با زبان اکدی که در میان‌رودان 6 هزار سال پیش صحبت می‌شد آغاز می‌شود و با یکی از زبان‌های محلی چینی به نام وو پایان می‌یاید.

پیام به زبان فارسی :

پیامی که به زبان فارسی در ویجر قرار داده شده، شامل شعر «بنی آدم اعضای یکدیگرند» سعدی است. پیام فارسی به خاطر شعر سعدی یکی از طولانی‌ترین پیام‌های وویجر است. متن پیام فارسی از این قرار است:
درود بر ساکنین ماوراء آسمان‌ها، بنی‌آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند. چون عضوی به‌درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار.

دانشمندان امیدوارند ویجرها در طول سفر طولانیشان در فضای بیکران، با یک تمدن فرازمینی هوشمند برخورد داشته باشند. در این صورت، لوح مزبور شاید راهنمایی باشد برای همسایگان دوردست ما تا راه خانه ما «زمین» را پیدا کرده به ملاقاتمان بیایند.

yfzSVlO9sjg

زمین از فاصله 6?5 میلیارد کیلومتری و از دید «ویجر 1»

البته به نظر می‌رسد این کار بیشتر یک اقدام سمبولیک باشد، چرا که با توجه به اندازه کوچک کاوشگرها در مقایسه با فضای بین ستاره‌ای، بسیار بعید است حتی در صورت وجود حیات فرازمینی، این دیسک‌ها پیدا شوند. حتی در صورتی که موجودات فرازمینی این دیسک‌ها را پیدا کنند، با توجه به گذشت زمان زیاد، آنها جنبه تاریخی خواهند داشت و به علاوه ممکن است آنها زمانی پیدا شوند که دیگر نشانی از حیات در زمین نباشد.

سرنوشت ویجرها:

فضاپیمای ویجر1 ناسا وارد منطقه ای جدید و دور از منظومه ی شمسی شده است و دانشمندان حدس میزنند که این آخرین منطقه ای باشد که ویجر 1 قبل از ورود به فضای بین ستاره ای واردش می شود. دانشمندان اعلام کرده اند که این یک بزرگراه مغناطیسی برای ذرات باردار است ؛ چرا که خطوط میدان مغناطیسی خورشید ما با خطوط میدان مغناطیسی فضای بین ستاره ای ارتباط دارد. این ارتباط اجازه می دهد تا ، ذرات باردار کم انرژی تر که از درون هلیوسفر (حبابی از ذرات باردار به دور خورشید که خورشید ایجادش کرده است) بیرون می روند کمتر خودنمایی کنند و همچنین اجازه می دهد تا ذرات پرانرژی که از خارج وارد می شوند بیشتر نفوذ کنند. ذرات باردار قبل از ورود به این منطقه به همه جهات اطرافشان پخش می شوند.
دانشمندان بر این باورند که ویجر در یک منطقه انتقالی باقی مانده که به بزرگراه مغناطیسی ملقب بوده و احتمالا هنوز تا خروج از منظومه شمسی وقت دارد. این فرصت می‌تواند از هر میزان تا چند سال باشد. به گفته دانشمندان این فضاپیما پس از خروج ممکن است تا 40 هزار سال بعد به یک ستاره دیگر برسد. خوانش های یکی از دستگاه های این فضاپیما نشان‌دهنده افزایش ناگهانی قدرت میدان مغناطیسی بود اما هیچ تغییری در جهت خطوط میدان مغناطیسی ایجاد نشد که نشانگر عدم خروج ویجر 1 از منظومه شمسی است.

missionImage_top

ویجر 1 در فاصله 18?05 میلیارد کیلومتری خورشید قرار داشته و فاصله ویجر 2 با خورشید در حدود 15 میلیارد کیلومتر است. در حال حاضر در هر دو ویجر پنج دستگاه فعال وجود دارد که اطلاعات در مورد قوت میدان مغناطیسی محلی، سرعت، حرارت و تراکم یا غلظت باد خورشید، موجودیت امواج رادیویی با فرکانس پائین و تراکم یا غلظت آیون ها و تشعشعات کیهانی پر انرژی را به ما مخابره می کنند.
در هر صورت تا زمان عبور ویجر ها از حباب خورشیدی دو یا سه دستگاه آن سالم می ماند و بخاطر کارکرد این دستگاه ها انرژی موجود بصورت تناوب استفاده می شود. این فضاپیماهای سوخت اتمی از سوخت کافی برای تامین عملکرد ابزارشان تا سال 2025 برخوردارند.فضاپیماهای ویجر رکورد طولانی‌ترین عملکرد کاوشگرهای ناسا را داشته و پس از خروج از منظومه شمسی به سفر خود ادامه خواهند داد.

دانلود PDF همین مطلب

Read More : http://voyager.jpl.nasa.gov

https://en.wikipedia.org/wiki/Voyager_program

 




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 1:39 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر
فضاپیمای ویجر 2
voyager 2

نام فضاپیمایی که در سال 1977 باهدف مطالعه و بررسی سیارات منظومه شمسی به فضا پرتاب شد.علاوه بر سیارات مشتری و زحل توانست از کنار سیارات اورانوس ونپتون نیز عبور کند وبه ارسال تصاویر بپردازد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید:

http://voyager.jpl.nasa.gov

درباره خبری ازخروج این فضاپیما از منظومه شمسی به سایت زیر مراجعه نمایید:

http://www.nojum.ir/news/articles/603/

مطلبی درباره وییجرها از سایت www.nojumi.org

کاوشگر ویجر 1 در 5 دسامبر سال 1977 میلادی توسط ایالات متحده برای کاوش و بررسی دقیق سیارات گازی مشتری ، زحل و فضای ژرف فراتر از آنها به فضا پرتاب شد. این کاوشگر در تاریخ 5 مارس 1979 به نزدیک ترین فاصله خود نسبت به مشتری رسید و پس از بررسی و ارسال داده‌هایی بسیار ارزشمند و بنیادین از این سیاره به زمین ، بسوی سیاره زحل پیش رفت و پس از گذر از این سیاره در 12 نوامبر 1980 به ورای منظومه شمسیو فضای بیکران بین ستاره‌ای پیش رفت تا سفر بی پایان خود را ادامه دهد. کاوشگر ویجر 2 در تاریخ 25 آگوست1977(این بار برای کاوش و بررسی دقیق تر تمامی سیارات گازی منظومه شمسی ، مشتری ،زحل ، اورانوس و نپتون) به فضا پرتاب شد و پس از گذر از سیاره مشتری و زحل به ترتیب در تاریخ 9 ژوئیه 1979 و 25 آگوست 1981 خود را به سیاره اورانوس در24 ژانویه 1986 رساند و پس از عبور از سیاره نپتون در 25 آگوست سال 1989 همانند ویجر1 سفر خود را بسوی ژرفای فضا در پیش گرفت.

داده‌های بسیار ارزشمندی که این دو کاوشگر در مأموریت موفقشان ، در اختیار دانشمندان قرار دادند، پایه گذار بخش نوینی از دیتاها و کاوشهای ما پیرامون سیارات گازی منظومه شمسیبوده است، بطوری که می‌توان این دو کاوشگر را پیشگام این عرصه نوین دانست.  کاوشگرها به بررسی دقیق سیارات گازی، اقمارشان ، میدان مغناطیسی و جاذبهآن ، محاسبه دقیق گرانش و همچنین حلقه‌های زحلو اورانوس پرداختند. از دیگر ویژگیهای این مأموریت ، کشف تقریبا 24 قمر برای سیارات گازی بود. علاوه بر این دانشمندان به یاری داده‌های ارسالی این دو کاوشگر ، به شواهدی دال بر وجود فعالیتهای آتشفشانی (شبیه ساختارهای زمینی) در دو قمر مشتری ، همچنین آب فشانهای یخی تریتون بزرگترین قمر نپتون پی بردند. همچنین کشف تعداد زیادی از حفره‌های موجود بر روی اقمار سیارات که حاصل برخورد بسیار شدید دنباله‌دارها و شهاب سنگها بود از دیگر اکتشافات این کاوشگرها بود. دانشمندان با در نظر گرفتن دیتاهای ارسالی توسط ویجرها توانستند: جرم و چگالی بیش از 17 قمر را محاسبه نمایند و همچنین ساختارهای بنیادی اجزای تشکیل دهنده جو تیتان ، قمر زحل با جوی بسیار رقیق و اسرار آمیز (تا پیش از مأموریت فضاپیمای کاسینی و کاوشگر هویگنس) را تعیین نمایند.

ابزارهای حامل کاوشگرها

این دو کاوشگر همراه خود ابزارهای بسیار دقیق پژوهشی حمل می‌کردند. از جمله این ابزار آلات می‌توان به ابزاری برای اندازه گیری دقیق میدان الکتریکی (میزان توان یا قدرت ، شکل و جهت آن در سیاره ، همچنین بررسی امواج موجود در پلاسما در میدان الکتریکی (پلاسما ماده‌ای است که از ذرات باردار پر انرژی اتم مانند الکترونتشکیل شده است، اما این ذرات خود جزء اتم نیستند) اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده 5 ابزار پژوهشی به بررسی و اندازه گیری امواج فرابنفش ، امواج مرئی ، فرو سرخ و امواجهای رادیویی (در طول موجهای مختلف) که توسط سیارات ، اقمار و حلقه‌هایشان تولید می‌شد، پرداخت.

کاوشگر ویجر2 علاوه بر ابزار آلاتی مشابه ویجر1 ، لوحی از طلا که در آن فرازهایی از تمدن ما به زبان ریاضی (تمدن) حک شده است، همچنین تصویری از دو انسان (زن و مرد) با چهره‌ای خندان به همراه جایگاه زمین در منظومه شمسی و کهکشان راه شیریرا با خور حمل می‌کند. تا شاید روزی توسط تمدنی فرا زمینیمورد بازدید قرار گیرد. فرستنده و گیرنده‌های رادیویی و همچنین سایر ابزار آلات پژوهشی این دو کاوشگر تا سال 2000 میلادی به خوبی فعال بود. اما به مراتب با زیاد شدن فاصله آنها با سیاره زمین ، این امواج مدت زمان بسیاری را باید طی کنند تا به زمین برسند، به همین دلیل در طی این فاصله دچار افت کیفیت می‌شوند و به صورت پالسهای بسیار ضعیف در زمین دریافت می‌شوند. دانشمندان تخمین می‌زنند که نزدیکترین فاصله مرز خورشیدی (هلیو پوز) تا خورشید (فضای تحت تأثیر خورشید و فضای بین ستاره‌ای) در حدود 15 میلیارد کیلومتر باشد.

از شگفت انگیزترین پدیده‌هایی که در طی این سفر اکتشافی اتفاق افتاد، ایجاد اختلال در ارتباط بین کاوشگرها و زمین در هنگام عبور این دو فضاپیما از پشت سیاره‌ها است، به عبارت دیگر این امواج رادیویی (شامل دیتاهایی پیرامون ساختار سیارات) بعد از ارسال توسط کاوشگرها توسط اتمسفر سیارات و برخی از حلقه‌ها بلوکه می‌شد. در محدوده خارجی سیارات منظومه شمسینور خورشیدآنقدر ضعیف بود که نمی توانست نیروی کاوشگری های ویجر را تأمین کند در عوض آنها به مولدهای گرمایی رادیو اکتیو برق تولید می کردند علایم رادیویی ویجر 2 از نپتونآنقدر ضعیف بود که باید آنتن گیرنده زمینی به تلسکوپرادیویی مجموعه بسیار بزرگ در نیومکزیکوی آمریکا متصل می شد.
پیش بینی می‌شود کاوشگر ویجر1 تا سال 2015 از منطقه تحت جاذبه خورشید (هلیو پوز) خارج شده و سفر خود را در فضای بین ستاره‌ای ادامه خواهد داد. ویجر 2 نیز در طی سالهای آتی همین مسیر را در پیش خواهد گرفت.

 




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 1:38 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

بازی جنگ های صلیبی یا همون Stronghold Crusader یکی از بازی هایی که توسط شرکت دارینوس دوبله شد و عرضه شد . یک بازی استراتژی که طبق معمول باید یکسری منابع رو آماده کنی و با اونا نیاز هاتو برآورده کنی . مثلا مزرعه گندم درست کنی و بعد گندم رو آسیاب کنی و بعد تحویل نانوا بدیشون تا غذا درست کنه !
اما برای آنلاین بازی کردن :

اول این که احتمال زیاد شما مثل من نسخه فارسی بازی و ورژن 1 رو دارین ( تو منوی بازی پایین سمت چپ میتونید مطمئن بشین ) برای همین حتما باید اون رو به ورژن 1.1 ارتقا بدین که لگ کم تری داره برای این کار فایل زیر رو دانلود کنید که حاوی پچ 1.1 و کرک هست
( رو هاست خودم آپلود کردم که مشکلی نداشته باشین )

دانلود پچ 1.1 5.5 مگابایت
دانلود کرک 816 کیلوبایت

قدم بعدی اینه که باید برنامه GameRanger رو دانلود کنین . که باید از این لینک استفاده کنین :

اینجا ( نگران نباشید حجم این برنامه بسیار کمه )

بعدش برنامه رو نصب کنین ( نصبش کاری نداره ) فقط ایمیل تون رو درست وارد کنین چون برای فعال سازی بهش نیاز دارین .


وارد برنامه بشید . همین طور که میبینین یه سری روم وجود داره برا بازی های مختلف اما شما باید روی منوی Edit کلیک کنید بعد Options رو بزنین و از لیست Stronghold Crusader را انتخاب کنین و بعد Browse رو بزنین و بازی رو براش تعرف کنین .( بعد از این که پچ رو نصب کردین و ورژن بازی 1.1 شد ها ) بعد دیگه کار تمومه !



حالا من یکمی هم در مورد برنامه و اصطلاحات بازی براتون توضیح میدم .

شکل کلی برنامه اینجوریه :



همین طور که میبینین در سمت چپ یه سری کاربر هاست شدن و دارن بازی میکنن یا منتظر هستن یکی بیاد بازی کنن .

اون علامت قفل یعنی این که برای ورود به این سرور شما پسورد نیاز دارین ( طرفی که هاست شده این کارو کرده ) اون علامت سبز هم یعنی این که اون سرور یا مشغول بازی هستن یا فقط اجازه ورود به دوستانشون دادن که در هر صورت شما نمیتونین وارد بازی بشین .
اما اگه هیچ علامتی نبود میتونین وارد بازی بشین .

برای هاست شدن رو گزینه Host اون بالا کلیک کنین با پنجره زیر روبه رو میشین :



در قسمت Game بازی رو مشخص میکنین
در قسمت Max Players حداکثر افرادی رو که میتونن وارد بشن رو مشخص میکنین
در قسمت Description توضیحاتی در مورد روم تون میدیدن ( بعد توضیح میدم )
بقیه قسمت ها هم که مشخصه !

بعد ok میکنین و منتظر میشین تا یکی وارد بشه بعد از حال و احول روی start کلیک میکنین و وارد بازی میشین .

پنجره friends هم که مشخصه ! برای این که دوستاتون رو اد کنین تا بتونین با هم چت کنین باید اون پایین رو Add friend کلیک کنین و nickname طرف رو وارد کنین .


اصطلاحات بازی

کسانی که هاست میشن دوست دارن با یه فردی بازی کنین که هم سطح خودشون باشه !

عبارت No noob یعنی مبتدی ها نیان تو
عبارت pro هم که مشخصه
2vs2 یا 1vs1 هم یعنی دو به دو یا همون تک نفری بازی میکنیم
No rush = 20 min یعنی کسی که هاست میشه بعد از این که میاد تو بازی میره تو تنظیمات بازی و مثلا 20 دقیقه no rush رو تنظیم میکنه یعنی تا بیست دقیقه نمیشه سرباز ساخت و به هم حمله کرد


no f=بدون آتش


no fs=بدون منجنبق


دو بار بازی کنین دستتون راه میوفته

در آخر سوالی بود در خدمتم و تو این تاپیک یوزر هاتون رو بگین ادتون کنیم و بازی کنیم .
اگه من بد توضیح دادم شرمنده .
اگه هم لینک ها ایراد داشتن بگین .

در ضمن ADSL نداشته باشین نمیتونین بازی کنین ( خیلی لگ داره )

ولی حتما این بازی رو آنلاین تجربه کنین بسیار خوش میگذره !




تاریخ : یکشنبه 93/4/8 | 6:27 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

خرید قلعه4(جنگ های صلیبی)

خرید اینترنتی جنگ های صلیبی به صورت کاملا ارجینال با نصب اتوماتیک و آسان ! بیشتر گیمرهای قدیمی با این بازی آشنایی کامل دارند و برخی از آنها، آن را بهترین بازی استراتژیک می دانند. پیش از هر چیز بهتر است نگاهی به سری قبل این بازی بیندازیم:

Stronghold Crusader یک بازی استراتژیک بود که توسط شرکت FireFly ساخته شد. این بازی ما را به وقایع تاریخی جنگ های صلیبی و جنگ با سرداران بزرگ آن زمان می برد. این سردارها به دو دسته تقسیم می شدند یکی عرب و دیگری Crusader . مثلاً کسانی همانند ریچارد شیردل و صلاح الدین ایوبی. قسمت Trail این بازی 50 مرحله داشت.

و اما حالا Stronghold Crusader Extreme که برای فوق حرفه ای هاست بسیار سخت تر از قبل شده است. بازی Crusader Extreme  Stronghold20 مرحله دارد که هر کدام به سختی ده مرحله بازی قبلی هستند. در پچی که به بازی اضافه شده هشت سردار جدید به بازی اضافه گشتند. گیم پلی بازی تا حدودی با Stronghold Crusader فرق دارد. دشمنان بازی بسیار زیاد شده به طوری که شما در صحنه ای حتی دو هزار سرباز مشاهده می کنید. در نسخه قبلی شما اول به فکر محبوبیت و غذا بودید اما حالا باید در درجه اول به فکر امنیت باشید. یکی از اضافاتStronghold Crusader Extreme که به سخت شدن بازی کمک شایانی کرده است OutPost هاست. OutPost چیست؟ OutPost همان سربازخانه است با این تفاوت که برای یک سردار است و بدون آن که دخالتی داشته باشیم و یا طلا بپردازیم و ابزاری خریداری کنیم از آن خود به خود سرباز بیرون می آید. اما یکی دیگر از اضافات Tactical Power است که فقط مخصوص شماست. Tactical Power یک سیستم برای کمک به شماست مانند ریختن بسیار زیاد تیر در یک مکان خاص یا همچنین سنگ و آوردن 10 شوالیه. البته هر کدام میزانی دارند و این میزان در گوشه راست تصویر مشخص شده است که با پر شدن آن هر Tactical Power مخصوص آزاد می شود و با انتخاب آن ها دوباره کم می شود. 


فروشگاه اینترنتی تک سبد به درخواست فراوان مشتریان این بازی استراتژیک و هیجانی را به آرشیو خود اضافه کرده است ، برای خرید بازی جنگ های صلیبی 4 یا همان قلعه 4 بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید.

 

جنگهای صلیبی 4 هیجانی ترین بازی از سری بازی های استراتژیک

این بازی در بنیاد بازی های رایانه ای ثبت شده است

قابل اجرا در تمام سیستم های کامپیوتری

به صورت کاملا ارجینال و دارای هولوگرام شرکت داده پردازان دیتا

 

تصاویری از بازی جنگهای صلیبی 4 ( قلعه 4 )

خرید بازی جنگهای صلیبی  خرید بازی جنگهای صلیبی

شماره پروانه: 155/116718



تاریخ : یکشنبه 93/4/8 | 6:17 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

  • paper | فروش لینک | فروش بک لینک