سفارش تبلیغ
صبا ویژن

میکده جنون-نوای مداحان اصفهان

ام فایل

Trainer.exe

حجم فایل 266 KB



تاریخ : سه شنبه 93/4/10 | 12:26 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

دانلود ترینر بازی جنگ های صلیبی STRONG HOLD

اول ترینر رو اجرا میکنید و گزینه run game رو میزنید.بعد از باز شدن بازی در هنگام بازی کردن دکمه های زیر را فشار دهید

Q=پنجاه سبد غذا
W=پنجاه سبد میوه
E=پنجاه واحد چوب
R=پنجاه واحد انگور
T=پنجاه واحد سنگ
Y=پنجاه واحد آهن
U=پنجاه واحد قیر
I=پنجاه واحد گندم
O=پنجاه واحد نان
P=پنجاه واحد پنیر
A=پنجاه واحد گوشت
S=پنجاه واحد سیب
D=پنجاه واحد نوشیدنی
F=پنجاه واحد آرد
G=پنجاه واحد کمان
H=پنج واحد کمان صلیبی
J=پنج واحد نیزه
K=پنج واحد تبرزین
L=پنج واحد گرز
Z=پنج واحد شمشیر
X=پنج واحد خفتان
C=پنج واحد زره
V=هزار واحد طلا
B=مالیت کم و پول زیاد
N=خوشهال بودن مردم
M=از کار افتادن زمان
1(از دکمه های بالای کیبرد)=مرغ نامحدود(در موقع انتخاب مرحله)
2=برگشت به حالت پیشفرض

این ترینر برای بازی STRONG HOLD CRUSADER یا همان جنگ صلیبی است


Trainer-iran-forum.ir.zip
نوع فایل .zip
تعداد دفعات دریافت: 1695
اندازه: 36.31 کیلوبایت



تاریخ : سه شنبه 93/4/10 | 12:23 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

 

علت کبودی بدن, علایم سرطان خون

هر چند وقت یک‌بار با یافتن لکه‌های بنفش رنگ یا خون مردگی زیر پوستت نگران می‌شوی، چراکه به یاد نمی‌آوری ضربه‌ای به نواحی کبود بدنت وارد شده باشد.

بی شک به دنبال یافتن علت بروز این خون مردگی ها که هر چند وقت یک بار، در نواحی مختلف بدنت ظاهر می شود، هستی.

 

با این حال خوب است بدانی که در بسیاری موارد اگر این خون مردگی ها همراه با عوارض و نشانه های دیگری که ناشی از بیماری های انعقادی یا داخلی است نباشد، مشکل خاصی را برای شخص به همراه نخواهد داشت.

دکتر سیدمسعود داوودی، متخصص پوست و مو در این باره توضیح می دهد: بروز خون مردگی های ناگهانی و مکرر ابتدا باید از نظر وجود بیماری های انعقادی خون و نیز بیماری های داخلی مورد بررسی قرار بگیرد، اما در بسیاری موارد، این نوع خون مردگی ها به اشکالات ساختمانی عروق در برخی افراد و بویژه خانم ها بازمی گردد.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر این که برخی افراد به طور ژنتیک عروق شکننده ای دارند و به دنبال تماس های مختصر نیز دیواره مویرگ هایشان پاره می شود، می گوید: البته علت بروز چنین خون مردگی هایی در بسیاری موارد، به کمبود ویتامین C مربوط می شود. در افراد مسن خون مردگی به علت آسیب پذیری جداره عروق، زیاد اتفاق می افتد.

خون مردگی و کبود شدن پوست شرایطی است که طی آن، خون از داخل رگ ها بیرون می آید و وارد پوست، توده مخاطی و دیگر اعضا از قبیل ماهیچه ها و استخوان ها می شود.

 

وقتی کوفتگی خون مردگی می آورد
اصولا کبودی زیر پوست بر اثر نشت خون و ورود آن به داخل بافت زیر پوست ایجاد می شود. گرچه در برخی موارد، مشکلات انعقادی مانع خروج خون به خارج از عروق و بروز خون مردگی زیر پوستی می شود، اما اصلی ترین عامل کبودی پوست ضربه و کوفتگی ناشی از آن است.

علت کبودی بدن, علایم سرطان خون

ضربه ها حتی ممکن است زمانی که اصلا متوجه نیستیم به بخشی از بدن مان وارد شود و آثار کبودی از خود به جا گذارد. البته نباید فراموش کنیم که برخی نقاط بدن مانند اطراف چشم نسبت به هر نوع ضربه بسیار حساس و برخی نقاط دیگر مانند کشاله ران و دیگر قسمت های گوشتی بدن نسبت به ضربه ها مقاوم تر است.

 

با این حال متخصصان پوست تاکید می کنند که بیشتر ضربه وارده به بدن باعث تخریب و بازشدن رگ های خونی در پوست، غشاهای مخاطی یا اندام های دیگر می شود و کبودی همراه با درد و ورم، پاسخ التهابی بدن به جراحت و آسیب است. زمانی که کوفتگی در پوست گسترش یابد، باعث قرمزی، سیاهی و بعد آبی یا بنفش شدن پوست می شود و هنگامی که خون از سوی بدن جذب شود، رنگ کوفتگی به زرد مایل به سبز تبدیل می شود. چنین خون مردگی هایی معمولا پس از مدت کوتاهی بهبود می یابد.

 

کبودی پوست ؛ نشانه ای خطرناک
از آنجا که اشکال در سیستم انعقادی خون یکی از دلایل مهم بروز مکرر کبودی زیر پوست تلقی می شود، دکتر داوودی توصیه می کند در صورت بروز کبودی های ناگهانی و مکرر به عنوان یکی از عوامل موثر، از طریق آزمایش خون مورد ارزیابی قرار بگیرد.

 

این متخصص پوست به بیماری های خودایمنی مثل لوپوس (بیماری خودایمنی که با درد و تورم مفاصل همراه است) و آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل) به عنوان عوامل موثر در بروز کبودی زیر پوست در برخی افراد اشاره می کند و می گوید: حتی کبودی های مکرر، اگر با خونریزی از لثه ها و ابتلا به عفونت های مکرر همراه باشد، می تواند نشانه ای از ابتلا به بیماری خطرناکی چون سرطان خون تلقی شود. برخی بیماری های زمینه ای با افت پلاکت های خون، خونریزی از لثه ها و خون مردگی های وسیع همراه است.


البته در برخی موارد، مصرف داروهایی مثل آسپیرین، داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی، آنتی بیوتیک ها، آنتی هیستامین ها و رقیق کننده های خون، همچنین گزش حشرات می تواند کبودی به همراه داشته باشد. کمبود ویتامین C از علت های موثر در شکنندگی عروق محسوب می شود که با مصرف قرص های خوراکی ویتامین C قابل جبران است.


دکتر داوودی در پاسخ به این پرسش که آیا باید کبودی ناخن را جدی بگیریم یا خیر، می گوید: مهم ترین علت کبودی ناخن ضربه و آسیب های شغلی، ورزشی یا تفریحی است که پس از مدت کوتاهی از بین می رود، اما خون مردگی های خطی زیر ناخن که بدون علت خاصی ایجاد شود، می تواند ناشی از بیماری درماتومیوزیت باشد که نوعی بیماری التهابی است که با تغییرات تخریبی در ماهیچه ها و پوست همراه است. پس نباید فراموش کرد که کبودی مداوم و ناگهانی در پوست یا ناخن که علت خاصی برای آن پیدا نمی کنیم، نیاز به پیگیری جدی دارد.

منبع:jamejamonline.ir




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 4:42 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

کاهش وزن,داروهای گیاهی برای کاهش وزن

گیاهان خوراکی و چاشنی‌ها فوائد بسیاری برای حفظ سلامت اعضای مختلف بدن دارند و بویژه در کنترل وزن نیز بسیار موثرند.

برخی از مفیدترین گیاهان خوراکی برای کاهش وزن عبارتند از:

- دارچین: دارچین به دلیل کمک به کنترل قند خون، مفیدترین گیاه برای کمک به کاهش وزن است.

- زنجبیل: این گیاه با پاکسازی سیستم گوارشی از ذخیره چربی‌های اضافی در بدن جلوگیری می‌کند.

- هل: این ماده خوراکی به ارتقای فرآیند سوخت و ساز و توانایی بدن در سوزاندن چربی‌ها کمک می‌کند.

- زردچوبه: این ادویه زردرنگ حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از افزایش وزن جلوگیری می‌کنند.

- برگ گیاه گزنه: این گیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان و انواع ویتامین‌هاست که به پاکسازی خون و چربی‌سوزی کمک می‌کند.

- فلفل قرمز: این ادویه حاوی ترکیب‌هایی است که میل به پرخوری را از بین می‌برد و از قابلیت چربی‌سوزی برخوردار است.

- زیره سبز: این ماده خوراکی فرآیند هضم غذا و تولید انرژی را ارتقاء می‌دهد و به سوخت و ساز بهتر چربی‌ها در بدن کمک می‌کند.

- جنسینگ: سطح انرژی و میزان سوخت و ساز موادغذایی را در بدن افزایش داده و در نتیجه مانع از افزایش وزن می‌شود.

به گزارش ایندین تایمز، از دیگر مواد خوراکی موثر در کاهش وزن می‌توان به فلفل سیاه، کاسنی زرد و دانه کتان اشاره کرد.

منبع:aftabir.com




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 4:42 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

 

علائم بیماری سل, ایدز, ویروس ایدز

بیماری های مرتبط با ایدز

ویروس اچ ‌آی‌ وی (HIV) با ورود به سلول‌های دفاعی بدن و تخریب آن ها، سیستم ایمنی فرد مبتلا را دچار ضعف پیشرونده کرده و او را مستعد ابتلا به بیماری‌های فرصت‌طلب می‌کند.

 دسته اول بیماری‌هایی مثل سینوزیت ، اسهال ، زونا ، ذات‌الریه (پنومونی) و سل هستند که در افراد معمولی هم دیده می‌شوند، ولی در مبتلایان به ایدز شیوع بسیار بالاتری داشته و به درمان‌های معمول پاسخ نمی‌دهند.


 دسته دوم بیماری‌هایی هستند که در افراد عادی وجود ندارند و ضعف شدید ایمنی که به واسطه ویروس ایدز ایجاد شده است، منجر به بروز این گونه بیماری‌ها می‌شود. این دسته از بیماری‌ها شدیدتر بوده و مرگ و میر زیادتری دارند.


 سینوزیت چرکی بیماری آشنایی است و علائم آن شامل خروج چرک از بینی و درد در قسمت بالایی صورت و گاهی تورم و قرمزی پوست صورت است. این بیماری در مبتلایان به ایدز بسیار شایع و بد قلق است.


 عفونت چرکی ریه‌ها یا پنومونی به واسطه ورود انواع میکروب‌ها به بدن بیماران مبتلا به ایدز ایجاد می‌شود. علائم پنومونی در بیماران مبتلا به ایدز مثل افراد عادی شامل سرفه، تب، درد سینه و خلط است، ولی به سختی درمان می‌شود.


نوعی از پنومونی فقط در بیماران دچار ضعف شدید ایمنی به واسطه انگلی به نام پنوموسیستیس ایجاد می‌شود. این بیماران ابتدا دارای سرفه و تنگی نفس کمی ‌هستند، ولی روز به روز بدحال‌ تر می‌شوند و داروهای معمولی تاثیری روی بیماری شان ندارد. به تدریج بیمار دچار کاهش وزن و تنگی نفس شدید شده و اگر بیماری به موقع تشخیص داده نشود، باعث مرگ بیمار می‌شود.


 میکروب سل از دسته میکروب‌هایی است که در افراد سالم و دارای سیستم ایمنی قوی نمی‌تواند فعالیت کند. این بیماری در مناطقی که مردم دچار سوءتغذیه و سطح سلامت پایینی هستند، شیوع دارد. سل در کشورهای پیشرفته ‌طی نیمه دوم قرن بیستم به خوبی مهار شده بود، اما با گسترش بیماری ایدز در این جوامع بار دیگر بیماری سل همچون غول خفته‌ای بیدار شد.

علائم بیماری سل شامل سرفه، خلط چرکی، خلط خونی، کاهش وزن و ضعف عمومی ‌است. این بیماری یکی از دلایل اصلی از بین رفتن بیماران ایدزی است و سل در این بیماران، صد برابر افراد معمولی شایع است.


 ضایعات دهانی شامل برفک و آفت، در ایدزی‌ها بسیار زیاد است. آفت‌ها که ضایعات دردناک دهانی هستند، به وفور در افراد معمولی هم دیده می‌شوند و مختص بیماران ایدزی نیستند.

برفک دهانی که عامل آن قارچی به نام کاندیدا می‌باشد و ضایعات سفید رنگی در دهان خصوصا قسمت پشتی زبان و حلق ایجاد می‌کند، در افراد بالغ بسیار نادر است و وجود آن احتمال ضعف ایمنی بدن را مطرح می‌کند.


 زخم‌های مری که باعث می‌شود بیمار موقع قورت دادن غذا، درد زیادی در قسمت بالای جناق احساس کند نیز از دسته بیماری‌های مربوط به ایدز هستند. با آندوسکوپی می‌توان این گونه زخم‌ها را تشخیص داد و نمونه ‌برداری کرد.

 چند نوع انگل فرصت‌ طلب وجود دارند که در روده بزرگ بیماران مبتلا به ایدز لانه گزینی کرده و ایجاد اسهال‌های شدید ، طولانی مدت و مقاوم به درمان می‌کنند.

منبع:tebyan.net




تاریخ : دوشنبه 93/4/9 | 4:41 عصر | نویسنده : مهدی یزدانی زازرانی | نظر

  • paper | فروش لینک | فروش بک لینک